HTML

Marketinghadjárat a józan ész ellen

Véget nem érő gigászi hadjárattal küzdenek a hazai tampontévék - és a potenciális ügyfeleiket szemérmetlenül lekezelő reklámozók - a nézők szürkeállományának véglegesen zéróvá konvertálásához (ne gondolkozz, fogyassz! - persze ha lenne miből... ja, hogy nincs miből? ...akkor vegyél fel bankkölcsönt!). Idióta, tárgyi tévedésekkel, orbitálisan nyilvánvaló butaságokkal és totális valótlanságokat tényként beállító hírekkel és reklámokkal bombáznak minket nap mint nap! Nekem bántja az önérzetemet, hogy totál hülyének néznek... Neked nem?

Friss topikok

Linkblog

Intelligens mosópor... régi kedvencem...

2009.09.18. 23:16 SakmaN

Ez már több éve történt, de talán sokan emlékeztek még, mikor az egyik mosóporos cég kihozott egy "intelligens mosópor"-t. Nagyon klassz számítógépes animációval modellezték, ahogy a mosóport alkotó "intelligens" molekulák hőkövetős rakétaként eliminálják a szennyes ruhákban található olaj, vér, gyümölcslé, vörösbor, rúzs és még kitudja milyen foltokat. Hűazannyát, ez aztán a hájtek mosópor! - gondolná az ember... Nade, mi van akkor, ha én csak a fehér ingeimet - nem szeretném összekeverni színessel - szeretném vele kimosni, amikbe CSAK jól beleizzadtam... Akkor az olaj, vér, gyümölcslé, vörösbor, rúzs és még kitudja milyen foltokat eltávolítani hivatott "intelligens" molekulák DOLGUK VÉGEZETLENÜL szépen lehaladnak a lefolyóba... Józan paraszti ésszel is nyilvánvaló, nem? Ki engedhet meg magának ilyen pazarlást? :-D 

1 komment

Címkék: marketing reklám intelligens mosópor

A bejegyzés trackback címe:

https://tamponteve.blog.hu/api/trackback/id/tr911391812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RosszQtya · http://indafoto.hu/rosszqtya 2009.11.12. 09:58:12

biztos azért intelligens, mert beszélgetni is lehet vele :-)
süti beállítások módosítása