HTML

Marketinghadjárat a józan ész ellen

Véget nem érő gigászi hadjárattal küzdenek a hazai tampontévék - és a potenciális ügyfeleiket szemérmetlenül lekezelő reklámozók - a nézők szürkeállományának véglegesen zéróvá konvertálásához (ne gondolkozz, fogyassz! - persze ha lenne miből... ja, hogy nincs miből? ...akkor vegyél fel bankkölcsönt!). Idióta, tárgyi tévedésekkel, orbitálisan nyilvánvaló butaságokkal és totális valótlanságokat tényként beállító hírekkel és reklámokkal bombáznak minket nap mint nap! Nekem bántja az önérzetemet, hogy totál hülyének néznek... Neked nem?

Friss topikok

Linkblog

Most nem TV, hanem kivételesen online... Orgazda(?) eladó a Vaterán...

2009.10.28. 13:30 SakmaN

Az alábbi hozzászólást (kérdést az eladóhoz) megtettem az ominózus Obama dedikált könyv oldalán (ami majd "egyszer" elindul és 1000 Ft-ért meg lehet venni, persze pont én leszek és nincs előre lezsírozva... cöcö...), persze az oldalon NEM JELENT MEG a kérdések között, mivel a RENDES aukciókhoz képest ez MODERÁLVA van! Mindegy, itt elolvasható, akit érdekel...

                                              ---------------------

Gratulálok a kedves Vaterának, ismét egy gyökér marketingfogás (nem az eredményét nézve, hanem ERKÖLCSILEG). Először pár hónapja az 1 Ft-os "luxuscikkek"... Kikérem magamnak, hogy ilyen lekezelő módon tekintsenek rám, hogy egy szaros laptop nekem "luxuscikk" legyen (van nekem is egy, meg az asszonyomnak is egy sajátja)! Ha egy zsír új Ferrari-t árultak volna 1 Ft-ról, az más lenne... Az LUXUSCIKK!

Másodsorban a mostani "eladom a csalfa pasim cuccait" akció, ami bár tudjuk hogy kamu (a nyertes valóban megkapja a licitált tárgyat a Vaterától, a valódi tulajdonostól), de elismerten más tulajdonát képező dolgot már megvételre felkínálni is BŰNCSELEKMÉNY (eladni meg egyenesen orgazdaság?)! Törvényt kellene hozni az ilyen gerilla marketing fogások ellen, mert ebből TANUL A GYEREKEM, MEG A MÁS GYEREKE, HOGY ILYET BIZONY LEHET! Eladom a mamám porcelánjait, mert haragszom rá, hogy nem sütött rétest, és a néni is így állt bosszút, hogy eladta a férje cuccait (Tudom, 18 év alatt nem lehet Vaterázni, de cuccokat eladni BÁRHOL lehet, pl. bolhapiacon is...) Ultragáz! Szerintem addig kéne abbahagyni, amíg a GVH vagy más hatóság nem veszi észre...

                                              ---------------------

Eddig a hozzászólás, ami még mindig nem olvasható a Vatera oldalán. Azoknak a hozzászólóknak meg csak gratulálni szeretnék, aki szerint ez ZSENIÁLIS reklámfogás. Nézzék sokat az RTL Klubot meg a TV2-t, ahol a BLIKK reklámban Szabó Győzőt leugatja a saját fia... Csak ne csodálkozzanak, mikor otthon ugyanígy megkapják a sajátjuktól...

2 komment

Címkék: marketing gerilla erkölcs obama vatera

A bejegyzés trackback címe:

https://tamponteve.blog.hu/api/trackback/id/tr491481338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lmntal 2009.11.12. 10:45:11

Szia!

Sok tekintetben egyet értek veled, de MI mindannyian tudjuk hogy ez egy REKLÁM. Az a gyerek aki pedig tévesen ebből merítkezik, annak mi adtunk hibás nevelést, hiszen nem magyaráztuk el neki, hogy amit ott lát az nem a valóság.

Ugyanilyen alapon:

abba miért nem kötnek bele hogy a zerokók-os csávó reggel amikor elmegy fürdeni a barátnője és megjönnek a szülei akkor lelép és előtte még elhallgattatják a kutyát, meg rendet raknak és aztán az egész lakónegyedet felgyújtják - pedig ez sem túl erkölcsös :)

Ne érts félre amúgy az összes bejegyzéseddel egyetértek, hasonló dolgok foglalkoztatnak engem is csak még nem csináltam külön blogot neki, de érzem hogy kéne :)

Szép Napot!

SakmaN · http://www.sargakazi.hu 2009.11.12. 11:16:23

Szia! Az a baj, hogy MI ugyan tudjuk, hogy reklám, és hogy kamu, de egy gyerek még NEM TUD így mérlegelni... Pl. engem sem tud egy cukrosbácsi elcsábítani, de egy 8 éves gyereket igen. Sajnos itthon látom a gyerekeimen, olyan az agyuk, mint a szivacs! Utánozzák a popsztárokat / színészeket, ellesett/eltanult mozdulatokat és gesztusokat használnak, és mindezt úgy, hogy azt gondolják, amit tesznek, az úgy helyes. Nos, ezért nem támogatom az ilyen erkörcsromboló reklámokat.

Bloggyártás? hajrá-hajrá! Nekem 5 perc volt megcsinálni, utána már csak fel kell tölteni "anyaggal" :-D
süti beállítások módosítása