HTML

Marketinghadjárat a józan ész ellen

Véget nem érő gigászi hadjárattal küzdenek a hazai tampontévék - és a potenciális ügyfeleiket szemérmetlenül lekezelő reklámozók - a nézők szürkeállományának véglegesen zéróvá konvertálásához (ne gondolkozz, fogyassz! - persze ha lenne miből... ja, hogy nincs miből? ...akkor vegyél fel bankkölcsönt!). Idióta, tárgyi tévedésekkel, orbitálisan nyilvánvaló butaságokkal és totális valótlanságokat tényként beállító hírekkel és reklámokkal bombáznak minket nap mint nap! Nekem bántja az önérzetemet, hogy totál hülyének néznek... Neked nem?

Friss topikok

Linkblog

Folytatódik az orgazda kereskedelem a Vaterán

2009.11.11. 23:28 SakmaN

Már egy veterán (persze nem egy valódi OT-s rendszámú veterán, arra már nem futotta a Vaterának) Merci is elkelt - ha egy kicsit gyanús körülmények között is - a Vaterán az állítólagos tulajdonos tudta és beleegyezése nélkül (ezt hogy is?), de még mindig nem állította le senki a felháborító, népbutító, erkölcsöket szemen okádó marketingocsmányságot. Most egy - állítólagosan a KISS együttes tagjai által dedikált - gitárt lehet megvásárolni érvénytelen adásvételi szerződéssel (az eladó rovatnál ki fogja aláírni a papírt?). Meddig mehet még ez? (Tudom, Szabó Győző fia azonnal megmondaná az okosat: - Közöd?!?)

ÁPDÉT: közben kiderült, hogy a gitárral is voltak gondok, és csak egy koptatólapot vettek egy - vélhetően - csalótól, amit rátették egy - a KISS együttessel nehezen összefüggésbe hozható márkájú - gitárra, aminek még a nevét is rosszul írták ki elsőre... Nagyon hülyének nézik a népet valakik...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tamponteve.blog.hu/api/trackback/id/tr91519181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása