HTML

Marketinghadjárat a józan ész ellen

Véget nem érő gigászi hadjárattal küzdenek a hazai tampontévék - és a potenciális ügyfeleiket szemérmetlenül lekezelő reklámozók - a nézők szürkeállományának véglegesen zéróvá konvertálásához (ne gondolkozz, fogyassz! - persze ha lenne miből... ja, hogy nincs miből? ...akkor vegyél fel bankkölcsönt!). Idióta, tárgyi tévedésekkel, orbitálisan nyilvánvaló butaságokkal és totális valótlanságokat tényként beállító hírekkel és reklámokkal bombáznak minket nap mint nap! Nekem bántja az önérzetemet, hogy totál hülyének néznek... Neked nem?

Friss topikok

Linkblog

Élő adás??? A felvételről sugárzott adás akkor nem vehető fel és nem állítható meg???

2010.06.25. 17:31 SakmaN

Több szolgáltató kínálatában megtalálható már az IP alapú TV-adás, amit egy erre specializált beltéri set-top dobozzal lehet fogni. A fejlettebb dobozokban van merevlemez, így a DVD/HDD-felvevőkhöz hasonlóan rögzíteni lehet vele az adást (az más kérdés, hogy "kivenni" belőlük nem lehet :-D). A cégek kommunikációjában ez úgy szerepel, hogy az ÉLŐ adást lehet rögzíteni vele... MIVAN???? Hát nekem ilyen szar nem kell! A szárnyasbetét reklámot, a Fábrisót vagy a Barátok Köztet NEM LEHET vele felvenni??? Hiszen egyik sem ÉLŐ, hetekkel-hónapokkal korában forgatták őket!!!!

Van itt kérem némi fogalomzavar! Épp most - mikor írom a postot - megy a Portugál - Brazil meccs ÉLŐBEN, mert ez konkrétan MOST TÖRTÉNIK! ÉLŐBEN! Élő adás! Jobb felső sarokban M1 HD (na erre is visszatérünk) logo, alatta az "élő" szócska... Idióta marketingcsökevények! Megint parasztnak nézik az embereket, pedig ők a zsírparasztok, és gőzük sincs az ÉLŐ adás fogalmáról... A reklámban ha csak annyi hangzana el, hogy megállítható vagy felvehető / visszatekerhető a "TV ADÁS", akkor szerintem mindenkinek tiszta lenne, mivel és mit lehet csinálni...

Szólj hozzá!

Címkék: és élő adás megállítható felvehető

A bejegyzés trackback címe:

https://tamponteve.blog.hu/api/trackback/id/tr892109939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása